OM E-REVISOR

Marianne Mikkelsen

Registreret revisor

Jeg er uddannet cand.merc.aud. fra CBS Copenhagen Business School i 1985. I 1991 blev jeg registreret revisor, det der i dag også kendes som godkendt revisor.

Jeg startede min erhvervskarriere i 1984 i skatteafdelingen hos PriceWaterhouse, det senere PwC.

Efter 6 meget lærerige år, besluttede jeg at blive selvstændig praktiserende revisor og den 1. januar 1991 købte jeg Lyngby Revisionskontor og den 1. januar 1992 købte jeg PM Revision ApS registreret revisionsanpartsselskab.

Efter 24 år som selvstændig praktiserende revisor besluttede jeg igen at blive ansat som revisor og i maj 2015 blev jeg ansat hos EY i afdelingen for små og mellemstore virksomheder. Og i 2019 skiftede jeg til PwC i deres afdeling for små og mellemstore virksomheder.

Sideløbende med mit virke som godkendt revisor har jeg undervist i revision, regnskab og skatteret dels i min egen kursusvirksomhed, Temakurser, dels på CBS Copenhagen Business School, hvor jeg i 20 år har været ekstern lektor i skatteret samt hvor jeg i 2 år virkede som fagleder i skatteret på Instituttet for Regnskab og Økonomistyring.

Den viden jeg har til egnet mig i min erhvervskarriere siden 1984 vil jeg gerne tilbyde at dele med dig enten via rådgivning eller ved regnskabsudarbejdelse eller ved udarbejdelse af skatteopgørelser.

8Y9A1512b
Erfaring
år
Tilfredse kunder
%
Lektor
år